KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu

5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı Genel Duyurular

2024-2025 5.sınıf öğrenci seçme sınavı giriş belgelerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Sınav giriş belgelerine 9 Mayıs 2024 perşembe tarihin den itibaren ulaşabilirsiniz.

• Lütfen Sınav saatinden en az yarım saat önce sınav salonunda hazır olunuz.
  • Sınav giriş belgenizde belirtilen binada ve kendi isminizin bulunduğu salon ve sıra numarasında sınava alınacaksınız.
  • Sınava gelirken yanınızda Nüfus cüzdanını bulundurunuz.
  • Sınav salonunda çanta,saat, hesap makinesi ve cep telefonu gibi elektronik eşyalar bulundurmayınız.
  • Sınava gelirken sınavda kullanacağınız kalem ,silgi gibi malzemelerinizi yanınızda getiriniz.
  • Sınavın başlama saatinden 15 dakika sonrası olan 10:45'ten sonra gelen öğrenci sınava alınmayacaktır. Sınava geç gelen öğrenciler için süre ilavesi yapılmaz.
  • Öğrenciler sınavdan ilk 40 dakika ve son 15 dakika dışarı çıkarılmayacaktır.
  • Soruların puan değeri Milli Eğitim Bakanlığı'nın Merkezi sınavda uyguladığı katsayılar esas alınarak hesaplanacaktır.
  • 3 Yanlış 1 Doğruyu götürecektir.
  • Velilerimiz sınav binalarına alınmayacaktır. Anlayışınız için teşekkürler tüm öğrencilere başarılar dileriz

Sınav Giriş Belgesi Bağlantısı:

Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 09.05.2024 15:19 - Görüntülenme: 415