KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu

Bayram BİÇER - Okul Müdürü

03.04.1965 yılında Tokat´ın Sulusaray ilçesi Alanyurt köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde tamamladıktan sonra Tokat İmam Hatip Lisesine kaydoldu ve 1985 yılında bu okuldan mezun oldu. Aynı yıl Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. Bu bölümden 1989 yılında mezun oldu. İlahiyat Fakültesinde okurken  Diyanet İşleri Başkanlığınca imamlık görevine atandı. 1992  yılında öğretmenlik görevine başlayıncaya kadar imamlığa devam etti. Konya Tepekent Ortaokulunda 1,5 yıl çalıştıktan sonra Selçuklu İbrahim Yapıcı İlköğretim Okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. Bu göreve de 2009 yılında Konevi İşitme Engelliler ilköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atanıncaya kadar devam etti. 1,5 yıl Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra istifa edip yeniden İbrahim Yapıcı İlköğretim Okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2014 yılında Hocacihan Anadolu İmam Hatip Lisesine Meslek Dersleri Öğretmeni olarak atandı. 2015 yılında Profesör Dr. Mahmud Esad Coşan İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildi.

Temmuz 2016´da Selçuklu  Belediyesi İmam Hatip Ortaokuluna müdür olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir. Orta düzeyde Arapça bilmektedir.  Evli ve 3 çocuk babasıdır.